CleverStore AS ble stiftet høsten 2015 med formål om å utvikle det optimale registreringsverktøy for kartlegging og lokalisering av inventar og forbruksmateriell.  Etter flere års utvikling og testing tilbyr vi nå verktøyet "Knips-Klikk-Lagre" med en rekke smarte løsninger og sikker lagring. 

 

Torild Hansen: Daglig leder og utvikler av "Knips-Klikk-Lagre" har selv mange års erfaring med administrering/kartlegging/oppbygging og effektivisering av rutiner og dokumenkontroll i ulike type bedrifter.  I alle disse årene har Torild savnet det optimale verktøyet hvor all ønskelig dokumentasjon kan samles og systematiseres på en kostnadsbesparende og enkel måte.

Torild har også bred erfaring med styring av store flytt- og relokaliseringsprosjekter, innkjøp, lagerhåndtering, transportering og ulike type løsninger forbundet med dette.

Det vil alltid ligge store utfordringer i å vise til gode rutiner ved innkjøp, lokalisering og håndtering av eiendeler og utstyrsmateriell og det har derfor vært en glede å kunne utvikle verktøyet "Knips-Klikk-Lagre" som kan benyttes til dette formål.

 

Torild er behjelpelig med å skreddersy den optimale løsning etter ønske og behov og treffes på mail eller mobiltelefon som følger:

                                

torild@cleverstore.no

Mobil: +47 95 29 73 19

Wiggo Christensen er styreformann i CleverStore. Til daglig jobber han som markedssjef i Harald A. Møller AS hvor han har hatt sitt virke i mer enn 40 år. I løpet av disse årene har Wiggo besittet de fleste roller i forhandlerapparatet og han har i lys av dette bred erfaring med forbrukermarkedet.

wiggo@cleverstore.no

Mobil: +47 917 25 620

 

Harald Martiniussen:  Markedsansvarlig i CleverStore Norge

Harald har lang og bred erfaring innen salg og markedsføring i ulike organisasjoner.

Harald er opptatt av kommunikasjon og gode løsninger og tar gjerne en prat med deg!

E-post: harald@cleverstore.no 

Mobil: (+47) 405 33 280

 

Ragnhild Lyngstad: Ansvarlig for salg og veiledning i Privat- og Bedriftsmarkedet.

Ragnhild har lang fartstid fra forlagsbransjen og som selger/ medlemsverver i ulike organisasjoner.  Ragnhild er også en ivrig hobbyfortograf og hjelper gjerne til med fotografering.  Oppdager Ragnhild en god løsning på utfordringer folk kan ha, er hun ivrig etter å formidle dette videre.  Ragnhild tar gjerne en prat med de som ønsker hjelp til å få bedre oversikt over eiendelene sine.

E-post: ragnhild@cleverstore.no 

Mobil: (+47) 984 84 458

 

Morten Gudem: Daglig leder i CleverStore avdeling: Sverige - Morten har lang og bred erfaring innen Transport, Logistikk, Drift og Handelsvirksomhet i Norge og Sverige.  Morten har også bidratt med utviklingen av den svenske versjonen av CleverStore.

E-post: kundservice@clever-store.se 

Tlf. (+46) 0573-21073. Mobil: (+47) 405 23 839