Forklarende tekst for nedtrekksvalg:

Registreingsverktøyet «knips-klikk-lagre» er et flerbruksverktøy som er tilrettelagt for å gjøre en svært tidkrevende jobb så enkel og brukervennlig som mulig samtidig som det gir en god følelse av å ha en ivaretatt og kvalitetssikret dokumentasjon som kan benyttes til ulike type formål.  Alle som har opplevet innbrudd, vannskader, brann, samlivsbrudd eller et komplisert arveoppgjør vil applaudere dette verktøyet.  Vår intensjon er derfor at absolutt alle som har tegnet innboforsikring og eller har verdigjenstander som må dokumenteres hvis uhellet er ute skal ivaretas.

For at brukeren skal føle nytteverdien av verktøyet har vi automatisert dette så optimalt som mulig ved å forhåndsprogrammere en rekke objekter og søkemotorer.  Brukeren kan navigere seg frem på en rask og effektiv måte ved velge mellom varegrupper, produkter og objekter, knipse bilder, fylle inn varens verdi, antall og plassering.  Ved å benytte de allerede forhåndslagrede objekter vil det i ettertid være svært enkelt å benytte søkemotorer når det skal gjøres endringer i beholdningen og eller utskrifter skal tas ut.

Brukeren benytter sin egen håndholdte enhet til å knipse bilder eller velge bilder fra allerede forhåndslagrede fotoalbum i sin pc.  Vi oppfordrer til å ta flere gode bilder av hvert objekt samt av kvitteringer og varesertifikat der dette finnes. 

Hovedkategori:

Ved å velge blant de forhåndsprogrammerte varegrupper er dette et felt som fylles inn automatisk.

 

Underkategori:

Når brukeren har klikket på den valgte varegruppe eks. Møbel vil det dukke opp flere produkter å velge i. Det er valgfritt om man ønsker å benytte seg av produktene som er forhåndsprogrammert eller rett og slett velge `Annet eller Diverse` og skrive inn.

Vi minner om at hvor grundigere man går til verks hvor bedre oppleves verktøyet.

Detaljert kategori

Skriv navn på det ønskede objekt eks. stol, sofa, kunst, container etc. og det vil nå dukke opp en mengde forhåndsprogrammerte kategorier/objekter Klikk for ønsket kategori/objekt eller klikk på den blå knappen og last ned hjelpeliste. Klikk på ønsket objekt eller velg annet og autofyll genereres.

Beskrivelse

Dette er et åpent felt hvor kunden kan velge å fylle inn med en supplerende og forklarende tekst. Eks. Kunstnerens navn, billedmål etc.

Serienr.

Dette er et forhåndsprogrammert felt med søkemotor hvor brukeren anbefales å fylle inn produksjonsnr., serienr., og eller andre former for varemerking.

Antall

Dette er et forhåndsprogrammert felt med søkemotor hvor brukeren fyller inn antall.

Sted

Dette er et forhåndsprogrammert felt med søkemotor hvor brukeren fyller inn lagersted hvor objektet/eiendelen befinner seg.  Det kan lages tallkoder og eller stedsnavn eks. hus, hytte, leilighet etc.

Verdi

Dette er et forhåndsprogrammert summeringsfelt med søkemotor hvor kunden fyller inn objekt/objektenes samlede verdi.